Over ons

Het bouwen of renoveren van daken is een ambacht. De kwaliteit van ons werk is in hoge mate afhankelijk van onze kennis en ervaring. De laatste 20 jaar hebben wij in de regio Amsterdam allerlei soorten dakwerkzaamheden voor diverse kleine en grotere opdrachtgevers mogen uitvoeren. Onze taakstelling is altijd anders en dus moeten wij zo flexibel mogelijk inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Kwaliteitsgarantie op vakkundig dakdekkerswerk

Dakdekkers Amsterdam is volledig gecertificeerd om alle gangbare dakwerkzaamheden en dakreparaties uit te voeren. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties voor gespecialiseerde aannemingsbedrijven. Ons personeel is vakkundig opgeleid om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wij beschikken over de noodzakelijke certificaten zodat u zeker weet dat het werk veilig wordt uitgevoerd en vakkundig wordt opgeleverd. De normen van de keurmerkinstanties waarbij wij zijn aangesloten zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw dak geborgd is. Het is één van de redenen waarom u zonder aarzelen voor het vakmanschap van onze mensen zou moeten kiezen.

24 uur service van Dakdekkers Amsterdam

Bij Dakdekkers Amsterdam kunt u 24 uur per dag terecht voor het verhelpen van accute problemen of lekkages. Bel onze servicelijn via 020–2614794 en wij zorgen er in ieder geval dat de lekkage niet erger wordt!