Hellende daken

Hellende daken bouwen, opwaarderen, isoleren of renoveren

Bij Dakdekkers Amsterdam kunt u terecht voor alle kleine en grotere werkzaamheden aan hellende daken. Voor zowel nieuw aan te leggen hellende pannendaken of zinken felsdaken of renovatie aan dit type daken kunt u ons inschakelen. De laatste jaren hebben wij veel isolatieprojecten gedaan voor hellende daken. En ook wat betreft de nieuwste ontwikkelingen wat betreft de toepassing van zonnepanelen op hellende daken, weten onze vakmensen kwaliteitswerk af te leveren. Tijdens onze werkzaamheden aan een hellend dak zorgen wij ervoor dat onze werknemers veilig en volgens alle, voor ons vak bepalende ARBO-regels aan het werk gaan.

Schuin dak isolerenZonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen

Dakkapel in Amsterdam laten plaatsen

Dakkapellen en dakramen in hellende daken laten maken

U wilt meer ruimte en meer daglicht in een zolderkamer? Dakdekkers Amsterdam is dé specialist op het gebied van het snel en efficiënt bouwen van dakramen en dakkapellen. Het complete dakkapel kan zo mogelijk in de fabriek worden voorgemonteerd waarna deze snel kan worden afgemonteerd op uw hellende dak. Ook helpen wij u met het laten uitwerken van de bouwaanvraag voor uw dakkapel!

Maak een afspraak voor een grondige dakinspectie van uw hellende dak door te bellen met 020-2614794 of mail naar info@dakdekkers-amsterdam.nl